300,- Gæstemand 100,- alle dage Ønsker man at besøge en klub 2 gange på en dag, eller måske begge klubber, får man 50.2 betalte entre, dog max. Info til presse/sexologer og andre faglige nysgerige. Renlighed er et must, så er du ikke helt ren så bed om et håndklæde og tag en skyller, også meget gerne hvis du har en pause og skal starte igen. Det er altid værten som bestemmer 100 du er velkommen til at skrive et brev til profilen Chefen, hvis du oplever noget du er uenig i, men i selve situtationen, kan der kun være en kaptajn på skibet, så værten bestemmer. Woohoooo Kigger forbi i dag? Befalingsmanden - Mand, 36 år, zeus 40 - Mand,.

Gratis Online Chat: Swingerklub ålborg anonymous chat

Tak til den super skønne værtinde. Nederst vil i kunne se en liste med de klubber vi kender i det øvrige land, så er du nysgerrig, så tjek dem ud, hjemmeside og adr. 18:00 opkræves der ikke aftentakst efterfølgende. Bemærk at vi ikke tager imod kredit kort. Det kræver profil på siden at opnå denne rabat, og gælder ikke Fredag og Lørdag aften. Se events for alle klubberne, liste over klubber. Maya, søndag 20:16, tack för en härlig födelsedagsfest och riktigt hög nivå på kinkometern i klubben igår! Klubbernes 12 bud Læs dem inden dit besøg: I klubberne er der kun sikker sex, du møder kondomer og glide creme i alle rum. Snakker man generelt om andre snakker man positivt, har man intet godt at sige, skal man intet sige.

Sex Med: Swingerklub ålborg anonymous chat

Vi er mange forskellige i klubberne, nogle store nogle små, nogle tænder på en type sex andre på en anden, nogle kan man snakke med andre har man ikke meget tilfælles med, og det er 100 som det skal være. 200,- ialt, uanset hvor mange besøg man laver. I hvertfald ikke, hvis man tænker på mandag i den sorte kælder med 2xKempes I dag siger jeg også tusind tak. Fredag og Lørdag opkræves aftentakst hvis man ønsker at blive efter.18:00. Vi har ?l og vin i kluberne, men alt med m?de s? nyd en genstand eller 2 m?ske 3, men derefter har vi b?de kaffe/the og vand i alle afskygninger, Fortryd altid noget du ikke har gjort. Moden Falster - Mand, 70 år oralexpert - Mand, 46 år, ericksyd - Mand, 47 år betjenten01 - Mand, 48 år brun banan - Mand, 26 år kuhn bemo - Mand,.

En tanke om “Swingerklub ålborg anonymous chat”

  1. Gratis online chat swingerklub i aalborg. ?bent hver dag, fraekt m?dested. Sex med kollega swingerklub ålborg..

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *